You are currently viewing Talismane de argint norocoase

Talismane de argint norocoase

Cine nu are un talisman norocos? Fiecare avem un obiect sau mai multe pe care le investim cu puteri magice și care ne insoțesc în momentele de cumpănă. Ele ne ajuta să depășim hopul, indiferent că este vorba de un examen, un interviu pentru angajare, o întâlnire și ne dau încredere. Aceste obiecte pot fi bijuterii cu talismane de argint norocoase, un tricou, un sacou, o piese de lenjerie intimă. etc. Talismanele sunt legate direct de personalitatea noastră, astfel încât ele ne pot activa punctele forte ale personalității și ne reduc defectele. Cel puțin așa credem sau vrem să credem.

Chiar după secole de evoluție, amuletele și talismanele au reușit să-și mențină popularitatea, oamenii le folosesc având certitudinea că sunt capabile să ofere ajutor și să aducă bunăstare. Talismanele poartă simboluri magice, puternice care inspiră sau invocă anumite elemente sau calități. Sunt utilizate pentru a ne încărca cu energie pozitivă sau pentru a stimula calitățile deja existente într-o persoană. Ele conțin semne care acționează ca reprezentări simbolice ale sursei de energie cu care urmează să fie încărcat obiectul și care urmează a fi canalizate și atrase. Întotdeauna un talisman reprezintă o unire între energiile spirituale și cele materiale, iar fiecare dintre elementele folosite reprezintă armonia şi unirea dintre forţele universale şi cele spirituale. Cu cât simbolismul talismanului nostru este mai exact, cu atât atrage mai ușor puterea și norocul. Iată câteva exemple de talismane pentru a atrage orice vrei. Semnificația purtării unui talisman este strâns legată de persoana care îl folosește și de ce beneficii încearcă să obțină de la acesta. Cele mai des întâlnite scopuri sunt: îmbunătățirea energiei vitale, a cunoașterii, atragerea norocului.

Talismane de argint norocoase Talisman argint trifoi cu patru foi
Talisman argint trifoi cu patru foi
Talismane de argint norocoase Talisman argint Constelatii Berbec
Talisman argint Constelatii Berbec
Talismane de argint norocoase Talisman argint Zodiac Pesti
Talisman argint Zodiac Pesti
Talismane de argint norocoase Talisman argint Infinit Family Forever
Talisman argint Infinit Family Forever
Talismane de argint norocoase Talisman argint bufnita
Talisman argint bufnita
Talisman argint Mana Fatimei albastru
Talisman argint Mana Fatimei albastru
Talismane de argint norocoase Talisman argint inima Forever Always
Talisman argint inima Forever Always
Talismane de argint norocoase Talisman argint lant de siguranta inima si cheie
Talisman argint lant de siguranta inima si cheie

Adesea, talismanele sunt confundate cu amuletele și viceversa, dar de fapt sunt lucruri diferite. Talismanele aduc noroc purtătorului canalizând în acest sens energii puternice pozitive, în timp ce amuletele protejează de energiile negative. Cu toate acestea, astăzi le putem găsi pe amândouă într-unul singur. Talismanele sunt în general făcute din cristale și pietre prețioase, de aceea sunt atât de des întâlnite bijuteriile cu talismane de argint norocoase.

Norocul este un fenomen aprig dezbătut de mii de ani de zile și întrebarea dacă este sau nu o superstiție încă n-a căpătat răspuns. Unii cred că norocul este căpătat la naștere, în timp ce alții spun că norocul este produsul gândurilor pozitive și a muncii. Tu ce crezi, poți influența norocul sau nu?

Talisman argint My Tree of Life
Talisman argint My Tree of Life
Talisman argint Snake Bow, Infinit, pietre verzi
Talisman argint Little Friends, inima
Talisman argint Little Friends, inima
Talisman argint Home Sweet Home
Talisman din argint Cute Strawberry
Talisman din argint Cute Strawberry
Talisman din argint Butterfly Stopper
Talisman din argint Turquoise Star
Talisman din argint cu Inima Rosie si Puls
Talisman din argint cu Inima Rosie si Puls

Aceste talismane de argint norocoase atât de des întâlnite în bijuterii sunt adesea sub formă de simboluri, cărora li se atribuie o valoare și o putere magică. Ele provoacă producerea de evenimente norocoase, cum ar fi câștigarea la loterie sau a dragostei. Norocul este adesea simbolizat printr-un spectru larg de obiecte, numere, plante, animale norocoase din întreaga lume; totul în funcţie de cultura şi folclorul fiecărei regiuni. Semnificația fiecărui simbol se bazează pe superstiție, mitologie, ezoterism sau religie. Așa cum considerăm simboluri ale ghinionului: spargerea oglinzii, vărsarea de sare, pisica neagră care taie calea, numărul 13, tot așa avem și simboluri ale norocului: trifoiul cu patru foi, potcoava, talismane zodiacale, planetare sau astrologice ca și cometele, broasca țestoasă, elefantul, arborele vieții, dăruirea unei chei, etc. Toate acestea se regasesc ca talismane de argint norocoase și dacă ai credința că poți atrage norocul de partea ta cu ele, de ce să nu încerci. Dacă încă nu ai un astfel de talisman este timpul să ai încredere că norocul există și poate fi atras ușor de partea ta. Îți propun, în continuare, câteva talismane de argint norocoase din care majoritatea sunt talismane de argint ieftine pe care poți să le investești cu puteri magice sau poți să le porți pentru estetica lor, ca o simplă bijuterie.

Talisman din argint Mom's Pink Hearts
Talisman din argint Mom's Pink Hearts
Talisman din argint Cat and Stars
Talisman din argint Cat and Stars
Talisman din argint First Love
Talisman din argint First Love
Talisman din argint Unicorn Love
Talisman din argint Unicorn Love

Una dintre modalitățile de a atrage norocul în viața ta este să apelezi la superstiții și să porți talismane norocoase.  Nu strică nici să apreciezi lucrurile pe care le ai și să mulțumești pentru toate experiențele de viață pe care le-ai avut. Totuși, indiferent dacă crezi sau nu în superstiții, având în vedere situațiile stresante și viața trepidantă pe care o ducem azi cu toții, nu-i așa că ți-ai dori să-l poți influența?

This Post Has 12 Comments

 1. Denisa

  Unele dintre ele sunt tare frumoase, chiar arata bine.

 2. Adriana Ivan

  Am și eu o brățară cu multe talismane. Îmi place cum arată.

 3. Lucia Mihaela Curea

  Îmi plac talismanele, mi se par tare simpatice!

 4. Ruxandra

  Sunt tare drăguțe unele. Consider că mereu o să ai parte de o stare de bine dacă porți ceva ce îți place.

 5. Ana

  Frumoase aceste modele, am purtat si eu ceva timp o bratara cu talismane.

 6. Marin Mirela

  Sunt foarte fruoase! Mi-aș lua și eu câteva, deși nu prea port argint,
  Acestea sunt însă nemaipomenite iar eu ador talismanele.

 7. Georgiana Albu

  Sunt foarte dragute aceste modele! Am si eu cateva insa nu stiam acest site 🙂

Lasă un răspuns